Ga naar inhoud

Garfield

Members
 • Aantal items

  29
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Garfield won de laatste dag op 11 januari 2021

Garfield had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1 Neutral

Over Garfield

 • Titel
  Xiaomi MiFan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Is hier niemand meer actief op dit forum? Dan zou er eventueel een link mogen geplaatst worden naar een alternatief waar men vragen betreffende Xiaomi producten wel beantwoordt. Dit is geen goede reclame voor het merk Xiaomi op deze manier.
 2. Hallo, Vandaag kreeg ik een Xiaomi smart speaker cadeau. Ik dacht hiermee liedjes te kunnen beluisteren door de titel en de auteur in te spreken, maar dan krijg ik het antwoord van de Google Assistent dat ik niet de betalende versie heb van youtube. Nochtans op mijn Chromecast Google Tv en op mijn smartphone, volstaat het om de Google Assistant te vragen "Speel -naam liedje + naam artiest" om dit af te spelen. Is er een andere manier om dit via spraakcommando toch te laten lukken? Ik weet wel dat ik een playlist kan samenstellen op youtube en vermoed dat ik via spraakcommando dan een li
 3. Sinds deze laatste update (die de camera zou verbeteren en het ram geheugen versnellen) heb ik niet anders dan problemen als ik de camera gebruik. Onwillekeurig blijft het beeld stilstaan, bevriest het. Dan krijg een zwart scherm. Kom ik terug naar de startpagina duurt het even voordat de iconen opnieuw verschijnen. Foto's nemen is niet meer aangenaam op deze manier. Hoe kan ik dit oplossen aub?
 4. Ook hier heb ik mijn antwoord voor gevonden.
 5. Het is me een raadsel waarom er zo weinig reacties komen op topics op de fora va Xiaomi. Intussen heb ik me de Google TV Chromecast 2020 aangeschaft en ben heel tevreden over mijn aankoop en de al de mogelijkheden. Reageren op dit topic is niet meer nodig dus 😊
 6. Om video's op youtube te bekijken op TV (geen smart TV) kochten we jaren geleden een Apple TV box 3'de generatie. Vanaf deze maand zal de Youtube app verdwijnen van dit toestel. Omdat ik dit toch wel ga missen keek ik al naar alternatieven en kwam ik uit op de Chromecast met Google TV, echter komt deze redelijk duur uit voor wat ik er wil mee doen : enkel youtube filmpjes bekijken nu en dan. Een oudere chromecast komt niet in aanmerking want ik wil niet mijn smartphone of andere apparaten gebruiken om dit te doen. Daarom gaat mijn voorkeur naar iets met afstandsbediening. I
 7. Hallo, ik begin me nu pas wat te verdiepen in de werking van het fotoapparaat op mijn toestel. Heb hierover een paar vragen, als iemand me kan helpen... Ik ga een selfiestick kopen zodat ik van op afstand selfies kan maken : hoe neem ik een foto zonder het toestel aan te raken?
 8. Nog een opmerking/vaststelling : dit is enkel het geval met bewerkte foto's genomen met de camera. Ik bewerkte daarnet een schermafbeelding die ik opgeslagen had van internet en deze stond onmiddellijk in de mijn overzicht van bestandsbeheer. Ook kon in deze gebruiken om te uploaden. Heeft er nog steeds niemand een idee ondertussen hoe ik dit kan oplossen?
 9. Hier ben ik nog eens 😉 Ik heb iets ontdekt : wanneer ik het bestand van de bewerkte foto hernoem dan komt hij wel in de lijst van de foto's dat ik kan uploaden. Als het om ÊÊn of twee foto's gaat is het geen grote moeite. Natuurlijk wanneer ik verschillende foto's maak en bewerk die ik nadien wil doorsturen/uploaden is de omweg terug opstarten handiger. Beiden blijven wel omwegen, maar ik dacht dat we misschien iets dichter bij "de" oplossing konden komen wanneer we weten dat het hernoemen van de bestandsnaam deze verandering brengt.
 10. Ik mis deze optie ook wel op mijn redmi note 9. Gewoon de luidspreker aanzetten en op hetzelfde moment de recorder starten lukt ook niet. Die oplossing van een custom rom er op te zetten daar las ik ook wel over (in het engels). Mij lijkt dat ingewikkeld, maar het zou kunnen dat het aan mij ligt 🙃 Is het zonder risico voor het toestel en moet je het hele toestel back-uppen zodat er niets verloren gaat? Of is dat niet nodig? Voor zover ik begrijp komt het doordat de optie opnemen van telefoongesprekken niet in de europese versie zit, enkel in bepaalde andere versies?
 11. Ik heb 2 filmpjes gemaakt. In de eerste film heb ik : Een foto in bestandsbeheer bewerkt In Gallerij de foto gevonden In bestandsbeheer getoond dat hij niet tussen de voorbeelden staat Via de facebook app getoond dat ik de foto niet kan plaatsen want deze staat niet bij de voorbeelden Via Dolphin op het forum een (andere onbewerkte)foto proberen te plaatsen wat niet lukt (op facebook of andere fora ook niet via Dolphin) Via Chrome op het forum een foto geselecteerd, deze wordt wel geuploaded Terug naar Dolphin om te tonen dat ik hem daar niet ka
 12. Met "beeldvorming" bedoel je de foto's dat ik te zien krijg om te uploaden waarschijnlijk. De bewerkte foto's staan er niet tussen, bij geen van beiden. Met Dolphin kan ik geen enkele foto uploaden (met mijn vorige toestel nochtans nog steeds) of het nu op facebook is of voor een forum. Met Chrome kan ik de onbewerkte foto's wel uploaden in elke site, maar de bewerkte foto's helaas ook niet.
 13. Bij mij staat er geen enkele bewerkte foto tussen de recente bestanden. Ik moet zelfs Chrome gebruiken om een afbeelding te kunnen uploaden, met Dolphin Browser kan ik niets uploaden met mijn Xiaomi (op andere sites en facebook ook niet). Doe je dit ook met een redmi note 9 draaiende op miui 12 en foto's op SD? Misschien een interessant detail : onlangs zette ik hem uit, startte ik hem terug op en al mijn bewerkte foto's stonden toen wel in bestandsbeheer. Maar spijtig genoeg is dit niet het geval voor alle foto's dat ik nadien nog maak. Dus zou ik telkens mijn toestel moeten h
 14. Ik ben al blij dat je het zelf wil uit proberen om me te helpen. Het komt niet op een dag 😉
 15. Nope...net aangepast. Thanks 👍
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.