Ga naar inhoud

Support

Administrators
 • Aantal items

  51
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Berichten die geplaatst zijn door Support

 1. Net thuis van vakantie, en nu wil ik mijn fotos van mijn MI8 overzetten op mijn windows laptop. Wanneer ik de telefoon met usb aan de laptop koppel, herkent de laptop wel dat de MI8 aangekoppeld is, maar geeft de melding dat de map "MI 8" leeg is. Ook met de rechtermuisknop -> Importeer fotos en videos, geeft de laptop een melding dat de telefoon leeg is. Daarna geprobeerd om met Syncios de foto's over te zetten, maar Syncios kan geen toegang tot de telefoon krijgen. Wie kan me helpen, zodat ik alsnog de foto's op mijn laptop kan zetten? Thanks!

 2. Ik heb na een storing van de telefoon geprobeerd mijn telefoon terug te zetten naar fabrieksinstellingen. Nu kan ik de telefoon alleen weer aanzetten met een mi-account wachtwoord. Deze ben ik kwijt. Ik kan dit wachtwoord alleen resetten door een sms naar de betreffende telefoon te sturen, of een sms naar andermans telefoon te sturen maar hiervoor heb ik het IMEI nummer van mijn telefoon nodig. Hier kan ik momenteel ook niet bij, omdat ik alleen noodnummers kan bellen op de telefoon nu. Ik zou graag mijn mi-account wachtwoord resetten zodat ik mijn telefoon (Pocophone F1) weer kan gebruiken.

 3. Goedemorgen, ik heb een Xiaumi mi 9t gekocht, vind het een heel mooie  en goede smartphone.
  Maar ik krijg het niet voor elkaar om mijn nummer weergave uit te zetten
  Bij Vodafone staat mijn nummer weergave wel op uit.
  ik kom van een oude microsoft telefoon waar ik nummerweergave heel makkelijk uit kon zetten.
  Hoop dat u mij kunt helpen.

 4. sinds 2 dgn ben ik in het bezit van de xiaumi 9. Probleem de batterij loopt heel snel leeg. Bij inactiviteit van 90  procent naar 84. Vanacht vanmorgen helemaal. Alle instellingen die ik kan bedenken naar uit. Batterij besparing. Als ik de meest smartphone wegleg zwart scherm zie ik toch dat hij weer aangaat op locatie CP lockscreen. Wat kan ik doen? Of is dit een miskoop?

 5. Ben mijn paswoord vergeten van het mi account en heb mijn telefoon gereset met de knoppen op het toestel (swipe data) , na opstarten krijg ik nu terug een scherm waarop staat : activate account !!! Er wordt terug naar het paswoord gevraagd en dit heb ik niet ! Ik heb mijn mi account geregistreerd op een telefoonnummer en ik heb nu een ander nummer , dus ik heb niet meer het telefoonnummer waarop het geregistreerd is,en ook niet het paswoord ! Hoe kan ik mijn telefoon terug gebruiken nu ??? Het toestel is nog maar enkele keren gebruikt ... 

 6. Sinds een paar weken verandert het vergrendelscherm van mijn Pocophone telkens naar de blauw paarse achtergrond.
  Ik heb het toestel al een keer uitgeschakeld en de cache gewist (via instellingen Opslagbeheer) maar telkens als ik hem weer instel naar een persoonlijke achtergrond, wijzigt de telefoon hem na een paar uur/dagen (wisselt) weer naar de blauw paarse achtergrond.
  Ook wordt het geluid van filmpjes soms niet weergegeven.
   
  Iemand een tip / idee waar het aan zou kunnen liggen en wat de oplossing hiervoor is?
  (Gebruik de Pocophone vanaf april tot tevredenheid maar dit vind ik wel irritant)

 7. Deze week heb ik een Mi 9T Pro gekocht, MIUI versie 10.3.4. Over het algemeen ben ik er erg blij mee. Nu zit ik helaas met het volgende probleem: de push notificaties werken niet goed. Als ik een berichtje ontvang, bijvoorbeeld via WhatsApp, komt deze netjes tevoorschijn op het vergrendelscherm maar als ik de telefoon ontgrendel en daarna weer vergrendel staat de melding niet meer op het vergrendelscherm zoals bij stock Android. Dit is nogal vervelend, zeker als je druk bent en even geen tijd hebt om te reageren. Ik heb al flink gegoogled en bij de instelling gezocht maar ik kom er echt niet uit. Iemand een oplossing?!     

 8. Beste,
  Er is bij mij en op internet kan ik ook niet echt antwoorden vinden over de compatibliteit van een Aqare hub. Je hebt deze in een europese uitvoering en je kunt deze in china kopen. Wat ik begrijp is dat ook al koop je een hub in china, deze in europa toch beperkingen kent. Klopt dit?  en zo ja is dit te omzeilen en is aan te geven wat deze beperkingen zijn. Maw welke randapparatuur werkt er niet.

 9. Ik heb sinds kort een mi 9t. Als ik hem aansluit kan ik alleen opladen via USB en laptop. Maar ik wil ook muziek die ik daar heb staan (op de laptop) op mijn telefoon krijgen, maar laptop herkent mijn telefoon niet of detecteert hem niet. En bij mijn Huawei mates deed ie dit wel dan kwam bv als f drive de Huawei te zien. Ik wil dit ook met mijn Xiaomi mi 9t. Hoe krijg ik dit geregeld?

 10. Ik bezit sinds een week de roborock S6 en wil deze automatisch aan het werk gaan zetten, echter heeft de roborock een andere tijd dat dat er op mijn telefoon is ingesteld. Ik heb al gesynct maar niets lijkt te helpen. Ook heb ik een vraag via de app gesteld, maar (nog) geen antwoord mogen ontvangen. Weet iemand hoe ik de roborock op dezelfde tijd kan krijgen als dat het daadwerkelijk is? Tijdzone staat op Nederland/Amsterdam dus dat is het probleem ook niet. Ik weet niet zo goed waar de robot zijn tijd vandaan haalt

 11. Ik heb een Xiaomi Mi Air 13 notebook. Lang er ik er blij mee, maar sinds kort is er iets mis met de voeding of accu.
  De laptop werkt alleen nog als hij aan de kabel ligt. Het vermogen van de batterij komt nooit boven de 33% uit, maar ook dan gaat ie uit als ik de stekker ontkoppel.
  Nu ben ik op zoek naar een betrouwbaar adres (liefst in de buurt van Den Haag of Rotterdam) waar ze dit probleem voor me kunnen oplossen.
  Graag jullie advies!

 12. Op mijn Xiaomi Redmi 4X krijg ik sinds vanmorgen constant de melding: Gboard stopt steeds. Dit gebeurt op het moment dat ik de regel aanraak om het toetsenbord op te roepen om iets te typen. Ik kan dan alleen kiezen voor Annuleren of Melden. Er is ook nog een onderstreepte keuze: toon samenvatting; dan krijg ik een DOS of Linuxachtige opsomming van 2 bladzijden lang. Het type-gedeelte is dus nu totaal geblokkeerd. Onderaan deze bladzijde staan de keuzes: Annuleren en Verzenden. Het telefoondeel doet het wel maar bij het handmatig invoeren van een telefoonnummer komt die melding 1x terug, annuleren en ik kan weer verder het nummer intoetsen. In de Galerij kan ik onbeperkt zoeken en kijken. Het fototoestel begint, na aanraken met: Gboard stopt steeds, dit kan ik annuleren en een foto maken. Whatsapp kan ik bekijken maar er niets meer intypen. Google-bar doet het niet meer, Colornote doet het niet meer, zelfde Gboard melding.
  Wie weet er een oplossing?

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.