Ga naar inhoud

Leaderboard

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 01/31/21 in alle zones

  1. vanavond de update binnengekregen nu versie 12.2.4.0 en andoid 11 op mijn mi 10 pro.
    1 punt
  2. Hallo Blekkie, bedankt voor je reactie. Het zat inderdaad in de APN instellingen, maar de instelling in jouw werkte ook niet. Ik heb het uiteindelijk opgelost via hallo.eu.https://hallo.eu/hallo-werkt-je-mobiele-data-niet-in-het-buitenland-dit-moet-je-doen/ Met name de naam van APN zit het in. Moet zijn : portalmmm.nl. Dit werkt bij mij nu wel gelukkig. Wat een ellende, zelfs KPN geeft niet de goede instelling door. Normaal stelt je telefoon zich vanzelf goed in bij het plaatsen van een nieuwe simkaart. Vooral bij KPN schijnt dit nog wel eens mis te gaan volgens Hallo.eu. De tip van Hallo
    1 punt
  3. Bedankt Blekkie voor de nuttige info. Alles heb ik geprobeerd ... nu heb in mijn Fitbit account van de Xiaomi gezwierd en ga ik naar winkel waar ik de Fitbit kocht ...hij is namelijk nog onder garantie. Prettige dag verder.
    1 punt


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.